Ansamblul Rezidențial ”Stanca One”

Apartamente care devin ”Acasă”.

Ce anume ne diferențiază?

Ansamblul ”Stanca One” Sibiu este gândit, încă din faza de proiect, să aducă UN PLUS zonei rezidențiale din care face parte. Ne propunem să fim remarcați de către clienții noștri prin calitatea superioară a construcției și a finisajelor, să ne distingem prin imagine și design, și, nu în ultimul rând, să dezvoltăm acel nivel ridicat de încredere reciprocă prin care proiectul să fie dus, cu succes, la bun sfârșit.

Pentru că Ansamblul Rezidențial ”Stanca One” are o singură misiune: apartamentele pe care noi le construim să devină, pentru voi, ”Acasă”.

Ce oferim?

Un proiect nou, pornit de la zero și gândit până în cele mai mici detalii, într-o zonă rezidențială ușor accesibilă și aflată în continuă dezvoltare.

Concret – 70 de apartamente și garsoniere, proiectate în așa măsură încât să corespundă nevoilor și tendințelor actuale ale pieței .

Plus o serie de facilități suplimentare, menite să crească nivelul de confort al clienților noștri.

De ce acest proiect?

Pentru că noi, ca și dezvoltatori imobiliari, având în spate experiența și avantajele unor afaceri conexe (experiență în construcții din 2004, experiență în consultanță imobiliară din 2014), am înțeles că ”a construi” înseamnă mai mult decât fundații, structuri și ziduri. ”A construi” înseamnă a pune totul cap la cap, începând de la idee și proiect până la zâmbetul clienților mulțumiți care își spun ”Aici e Acasă.”