Prezentare generală

Ansamblul Rezidențial ”Stanca One

Ansamblul Rezidențial ”Stanca One” este alcătuit din:

Blocurile au regimul de înălțime D+P+6, câte două scări fiecare și însumează 70 de apartamente, împărțite în patru categorii de suprafețe și compartimentări.

Caracteristici

Localizare

Ansamblul Rezidențial ”Stanca One” este localizat în intravilanul comunei Șelimbăr, pe strada Doamna Stanca – zonă lipită practic de municipiul Sibiu și aflată în ultimii ani într-o continuă dezvoltare și extindere, fiind preferată în special de familiile tinere. Punctul principal de reper îl reprezintă magazinul de bricolaj și materiale de construcții Dedeman, aflat la doar câteva zeci de metri de amplasamentul ansamblului. Distanțe față de punctele importante ale orașului:

Acces

Drumul de acces spre Ansamblul Rezidențial ”Stanca One” începe din sensul giratoriu aflat la intrarea în curtea magazinului Dedeman, este privat, deservește doar zonele de blocuri din imediata apropiere și se termină înspre Calea Cisnădiei – unde riveranii au barieră de acces. Astfel, zona este ușor accesibilă fie dinspre Bulevardul Mihai Viteazu, fie dinspre Bulevardul Vasile Milea/Drumul European E68.